Wie ben ik

Mijn naam is Cees van Andel. Sinds 1996 begeleid ik allerlei mensen in allerlei situaties, bijvoorbeeld bij ziekte, echtscheidingen of rondom het nemen van allerlei moeilijke (ethische) beslissingen. Door de tijd heen heb ik me als geestelijk verzorger verder ontwikkeld. Op dit moment ben ik als geestelijk verzorger verbonden aan stichting de Riethorst Stromenland te Geertruidenberg, en aan Zorgplein Maaswaarden te Wijk en Aalburg. Daarvoor heb ik theologie en godsdienstpsychologie gestudeerd in Utrecht. Ik ben opgegroeid op een boerderij en heb de Agrarische Hogeschool in Den Bosch doorlopen.

IMG_2798

Ik vind het fijn om door mijn begeleiding mensen te kunnen helpen, al is het natuurlijk confronterend om het leed van mensen van dichtbij te zien. Toch is elk mens uiteindelijk in staat zelf een weg te vinden door allerlei omstandigheden heen. Als ik daarbij van dienst kan zijn, is me dat veel waard. Mensen geven vaak aan dat ze na de gesprekken zich rustiger voelen en zich begrepen voelen. Dat geeft mij inspiratie om door te gaan.